Jokaisella meistä on toisinaan lihaskireyttä, joiden taustalta saattaa löytyä huonot työasennot, urheilu, lihasten jännittäminen tai väärät ja yksipuoliset liikeradat. Henkilökohtaisella ja ammattitaitoisella otteella autan Sinua saamaan apua kokemiisi ongelmakohtiin. Hierontaan tullessa ei välttämättä tarvitse olla vaivoja, rentoutuminen auttaa Sinua voimaan hyvin ja jaksamaan paremmin! Hieronta rentouttaa, venyttää ja lämmittää lihaksia, lievittää kiputiloja, vilkastuttaa verenkiertoa ja rentouttaa mielen. 

Tarjoan klassista hierontaa 30, 45, 60 ja 90 minuutin ajoilla. Hieronnassa käytän tarvittaessa mobilisoivia tai urheiluhierontaotteita sekä passiivisia venytyksiä.  Mitä pidemmän ajan varaat, sitä paremmin voimme yhdessä perehtyä ongelmakohtiin.  Suosituin hieronta-aika on 60 min.

Hieronnan räätälöin aina Sinun yksilöllisiin tarpeisiisi sopivaksi – hieronta siis sopii kaikille! Tärkeää on muistaa kertoa tarvittavat tiedot, kuten hierontaan liittyvä hoitohistoria sekä mahdolliset kehon ongelmakohdat ja kivut. Hoitotapahtuma sisältää aina alkuhaastattelun, tutkimisen ja hieronnan. Hieronnan jälkeen kehonhuolto jatkuu kotona esimerkiksi hierojan tarjoamia venyttelyvinkkejä hyödyntäen. Annan suosituksen jatkokäynneille tarpeen mukaan. Nämä kaikki vaiheet sisältyvät varattuun hieronta-aikaan.

Hierontaa en suosittele kipeänä, krapulaisena, päihteiden vaikutuksen alaisena enkä tilanteissa, jolloin iholla on paha infektio. Mikäli hierontaan tulo epäilyttää, ota yhteys minuun tai hoitavaan lääkäriisi.